torstai 3. huhtikuuta 2008

Bimbache kutsuu

Teamin kevään pääkisa odottaa reilun kuukauden päässä. Bimbache Extreme järjestetään tällä kertaa Madridin ympäristössä, Espanjassa. Kisa pidetään toukokuussa, mikä on hieman myöhemmin kuin aiemmat Bimbachet (maaliskuu). Tämä sopii meille, koska nyt pystytään valmiastautumaan kisaan kunnolla sulalla maalla myös Oulun korkeudella.

Valmistautuminen kisaan on alkanut jo vuoden vaihteen jälkeen ja vielä on edessä tiukka harjoitusjakso sulanmaan lajeja: juoksua, pyöräilyä ja melontaa. Rauni nautiskelee vielä viikon hiihdellen Lapponiaa ja samaan aikaan Tommi on päässyt jo avaamaan kevään kilpapyöräilykauden. Seppo on saanut HISU-kauden päätökseen tuloksen kaksi yleisen sarjan SM-pronssia ja veteraanien maailmanmestaruus. Tampereen suunnassa on nähty raamikasta ja jamäkkää askellusta otsalamppu päässä,umpihangessa, kivireppu selässa ja 20 asteen pakkasessa. Liekö Niemelä ollut hiomassa kuntoaan?

Teamin valmistautuminen on ollut päättäväista ja todella
motivoitunutta. Tulossa on nyt ensimmäinen tiukka yhteenotto kahden kovan suomalaistiimin välillä pitkästä aikaa. Voitosta taistelee myös ainakin viimevuotinen voittaja: Buff, joka teki tasaisen kovaa jälkeä koko viime kauden ja oli ehdottomasti maailman eliittiä viime kauden kovimmissa kisoissa.

Edellinen kisa tällä kokoonpanolla sujui mallikkaasti ja tuloksena oli Tieto Enator Adventuren (pohoismaiden mestaruus)selvä voitto vahvalla suorituksella vuosi sitten. Luottoa omaan tekemiseen löytyy ja tiimi lähtee tavoittelemaan tosissaan Bimbachen voittoa.

1 kommentti:

Jaakoppi kirjoitti...

Nyt on tullut missattua kyllä nuo Tampereen 20-asteen pakkaset ;>