torstai 31. heinäkuuta 2008

Tiimi voittoon Hiillossa!

Tiimi iski voiton Hiiltoadventuressa joukkueella: Hannu Oja, Jaakko Soivio, Seppo Mäkinen. Joukkue johti kisaa lähdöstä maaliin, joskin Omjakon ahdisteli kisan alkupuolella tiukasti.

Voitto tuli tällä kertaa varmasti ja helpon näköisesti, mutta ei silti niin helposti. Tiimi toimi yhteen erittäin hyvin ja vetovastuuta otti joukkueessa jokainen vuorollaan. Kutina reisissä kasvoi matkan edetessä, mutta vauhti pysyi tasaisen hyvänä loppuun saakka ilman simahtamisia.

Edellisen illan melontakokeilu nostatti kylmää hikeä pintaan kun kiikkerä Acron ei meinannut pysyä suunnassa ilman "5 richterin" heilahtelua. Yön aikana viritettiin Crocseista ja mustekalasta ilmastointiteipilla Hannun penkki pakaroiden myötäiseksi, jolloin itse kisa meni jo aivan mallikkaasti ja melonta oli varsin nautinnollista. Suunistuksessa tehtiin vain muutama "minor" moka ja vauhti oli koko ajan tasaisen kovaa.

Taktiikan perusta oli edetä tasaisesti ja virheettömästi ilman erityisiä "nykäyksiä". Tämä toimi erittäin hyvin. Fyysisellä puolella joukkueen jäsenten erityispiirteet tuli hyödynnettyä siten, että siellä missä tarvittiin pyöräpuolelle vetoa sitä löytyi ja vastaavasti metsäjuoksuun ja luisteluun vetovastuuta otti pyöräpätkien peesari.

Kisa oli erittäin hyvin järjestetty. Radat, Questit, kartat ja kaikki järjestelyt toimivat saumattomasti. Reitti oli tällä kertaa yksi upeimmista kotimaassa järjestetyistä. Ei uskoisi, että Hämeeseen mahtuu noin paljon upeita ja ajettavia pyöräreittejä puskaisten kivikkoisten "roveikoiden" sekaan. Kiitokset järjestäjille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Despite having so many people in our team, we are now desperately looking for one man for China. There are only a few days left till the race so if we do not succeed, we would be looking for a guy for Explore Sweden.
Do you knwo anyboidy who might be interetsed to race together with Polish Speleo Team?
In both cases we would pay the entry fee but we would not be able to cover travel costs.
Thanks in advance for your feedback.
Kiitos,
Piotr


Piotr Kosmala
Speleo Salomon
Adventure Racing Team
www.speleoteam.pl
www.arcup.com
www.trailrunning.pl
e-mail: piotr.kosmala@delphi.com
tel +49-170-9966019